Ett år etter

Processed with VSCO with a8 preset

Jakke Bik Bok / Jeans Lindex / Sko Air Jordan (Stress)

På morningen 9. januar 2017 visste jeg egentlig ikke helt hva jeg sto opp til. Ny jobb, riktignok i samme mediehus, men med mer ansvar, en spissere målgruppe og tydelig underholdnings- og livsstilsfokus. Ganske mye mer konkret enn det meste jeg har gjort tidligere i de åtte, snart ni årene, jeg har jobbet som journalist. De som kjenner meg, vet at jeg har jobbet aller mest med nyheter og at jeg nærmest har vokst opp på nyhetsdesker rundt omkring. Plutselig hadde jeg én rolle – på ett nettsted. Veldig nytt og annerledes.

Processed with VSCO with hb1 preset Processed with VSCO with b1 preset Processed with VSCO with hb1 preset

Hvis et år har vært året for læring for meg hittil, har det vært 2017. Jeg prøver riktignok stort sett å utfordre meg selv på ting jeg ikke har gjort før hver eneste dag, for jeg digger følelsen av læring og senere mestring, men å bli redaktør for Side2 har virkelig toppet det meste.

Processed with VSCO with c1 preset

Nye utfordringer og arbeidsoppgaver hver eneste dag, på et utrolig interessant og givende område i mediebransjen som er i konstant forandring, med fantastiske, kunnskapsrike og ikke minst trivelige kolleger. Er det rart jeg regner dette som drømmejobben for en som meg? Jeg er så insane glad for hver eneste morgen jeg får stå opp og gjøre så mange av de tingene jeg liker aller best. Det har krevd masse, men det har definitivt vært verdt det. 

Processed with VSCO with c1 preset

I løpet av året har jeg også gjort mye annet som har stått på bucketlisten min. Mer enn jeg hadde trodd faktisk. Innlegget mitt om 17. mai-fylla nådde førsteplass på blogglisten med 60K lesere (herregud, jeg som bare følte for å rante litt!!!:S), jeg har også fått stå mye foran kamera, jeg har fått reise og intervjue masse interessante mennesker og jeg har til og med lansert egen podcast med Anne Victoria. Hvem hadde trodd?!

Processed with VSCO with c1 preset

I løpet av året har jeg mistet folk som var viktige for meg, og jeg har måttet ta avskjed – i alle fall profesjonelt – med mange gode kolleger. Men det har også dumpet nye mennesker inn i livet mitt dette året som jeg beundrer, trives med og setter utrolig stor pris på å ha rundt meg. 

Processed with VSCO with c1 preset

Nå, ett år etter, må jeg fortsatt innimellom stoppe opp og puste dypt for å skjønne at det er sant alt det jeg holder på med. Julen var sånn for meg. Jeg måtte bruke litt tid på å ta inn alt, gå noen turer i skogen og kjenne på hvor takknemlig jeg er. Nå skriver vi 9. januar 2018, nøyaktig ett år senere. Gjengen fra Nettavisen har akkurat kommet oss på plass hos Egmont, som har kjøpt opp Side2, Side3 og blogg.no, og jeg tror vi alle er klare for nye utfordringer i et nytt konsern.

Processed with VSCO with c1 preset

Jeg er allerede i gang med noen nye prosjekter på siden, som jeg tror blir helt utrolig bra. I morgen skal jeg i studio for å starte opp poddingen igjen etter jul med Anne Vic, og vi gleder oss begge to til å ta opp tråden der vi slapp før ferien. 

Håper dere vil følge med på reisen videre, for jeg er dødssikker på at dette blir fett. 

Følg meg på Instagram og Facebook her❤️❤️❤️

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with p5 preset

2 kommentarer

Siste innlegg