Digger du noe? Kjøp for all del flere av det!

Kjole Bik Bok / Jakke H&M / Sko Air Jordan 6 Black Cat kjøpt på Stress Oslo

Ref. det forrige innlegget mitt – finner du den perfekte kjolen/buksa/jakken – kjøp flere i slengen! Har gjort det med denne kjolen fra Bik Bok og jeg synes det er verdens beste måte å sørge for at du har nok av basisplagg du liker. 

Følg meg på Instagram og Facebook her. 

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 preset

Foto: Aleksandra Cybulska

Den perfekte kjolen til (nesten) alle anledninger

Kjole Bik Bok / Sandaler Nelly

Jeg må bare ta ett minutt og skryte litt av denne kjolen fra Bik Bok. Jeg så den da jeg var på shopping i Sverige, og tenkte «shit, den der er min». Tok den på meg og den satt som et skudd. Elsker sånne stretchy genserkjoler, for de er så lette å få til å sitte pent i og med at de er ettersittende. Dessuten er den dritcomfy!

Jeg har en greie med at jeg kjøper flere varianter av plagg jeg digger ekstra mye, så denne har jeg nå tre (hehehe) varianter av. To i beige og én i svart. Den blir med meg utover høsten, det er det iaf ikke noe spørsmål om! 

I morra er det forresten ny episode ute av podcasten til Anne Vic og meg – vi skal snakke om det er ok at jenter tafser eller ikke. Jeg mener NEI, mens Anne Vic er litt mer vinglete. Lover høy temperatur i studio🔥🔥🔥 Anne Vic skal roastes skikkelig. Sjekk ut Pistolklubben HER, eller på iTunes og typ alle podcastapper til smarttelefon. 

Fikk også sneket meg til et bilde med superdamene Stine Hartman og Hanna Öberg.