Junkyard Spring Party 2018

#INVITERT

Processed with VSCO with a8 preset

Processed with VSCO with a8 presetProcessed with VSCO with a8 presetProcessed with VSCO with a8 presetProcessed with VSCO with a8 presetProcessed with VSCO with a8 presetProcessed with VSCO with a8 presetProcessed with VSCO with a8 presetProcessed with VSCO with a8 presetProcessed with VSCO with a8 presetProcessed with VSCO with a8 preset

Processed with VSCO with a8 preset

Noen snapshots fra Junkyard-festen for en liten stund siden. Det er flere grunner til at akkurat denne festen er en av de jeg alltid gleder meg aller mest til. For det første er så og si alle vennene mine fra bransjen alltid der. For det andre er det alltid god stemning og kok til siste slutt. For det tredje er den alltid i mai – og sommeren er fortsatt foran oss. 

Dette gjør jeg med håret

Processed with VSCO with a8 preset

Ok, ok, ok. Et av spørsmålene jeg får aller mest er hva jeg gjør med håret mitt, og nå er det tid for å bjuda på, så velkommen til 💕hårsnakk💕 Et av mine yndlingstemaer!

Jeg er lys blond fra naturens side og har alltid (med unntak av en ørliten håridentitetskrise på to måneder i 2012 med hjemmefarge kjøpt på MaxiMat i Sverige😫*) også hatt lyst blondt hår. Føler meg rett og slett mest hjemme på den måten. Men: når det er vinter, du har en jobb hvor du sitter mye inne og/eller rett og slett ikke er velsignet med så sykt mange soldager i året, er det likevel digg å lysne håret litt og få frem nyansene ordentlig.

Frisøren min, Ingvild hos Karlsson Barlindhaug, har funnet frem til det jeg mener er den perfekte kombinasjonen av balayage og foliestriper, og hun gjør litt forskjellige varianter av dette gjennom året. Denne runden malte Ingvild på stripene for hånd der hun synes de passer best, og fader dem deretter inn i den naturlige hårfargen min. Hun pakker inn hver passé inn i folie for at de skal få den rette tonen. Så får behandingen virke en stund før det skylles ut, vi vasker håret og stusser det. Jeg har gått hos denne dama et par år snart nå, så hun har det meste av æren for at håret mitt har blitt så bra som det har blitt. Rådyktig og ikke minst sykt morsom og godhjertet. Love u, Ingvild❤️

Jeg elsker hår og elsker å gå til frisøren – det er noe jeg ser skikkelig frem til hver eneste gang jeg har time. Det er så digg å koste på seg ordentlig hårpleie når man ser at det faktisk gjør en forskjell! Jeg har hatt mer eller mindre dårlige vaner når det gjelder jevnlige frisørbesøk opp gjennom årene, men har holdt det gående annenhver måned siden 2013 nå, og det har gjort utrolig masse for håret mitt. Det har aldri vært like langt som det er nå noensinne før. 

I tillegg til å gå til frisøren annenhver måned, prøver jeg alt jeg kan å være flink med kuring, bruk av hårolje, ikke børste håret mens det er vått, la det lufttørke og sove med håret i en løs tutt på toppen av hodet. Og gurls: HUSK Å TA B-VITAMINENE DERES!!! 

*Aldri, aldri, ALDRI prøv dette hjemme… Du kommer til å forbanne den dagen du farget håret med billigfarge hjemme resten av ditt liv. 

Noen flere bilder fra en av mine yndlingsdager under her: 

Processed with VSCO with a8 presetFØR: Litt ettervekst og slitte spisser. 

Processed with VSCO with a8 preset

UNDER: Burger King OG fiksing av hår! Jeg får det faktisk ikke så mye bedre enn dette. 

Processed with VSCO with a8 presetETTER: Flotte Ingvild som er så flink med hår! 💕

Følg meg på Instagram og Facebook her!