hits

Outfits

Outfit: Army bomber

Jakke Junkyard / Hoodie Bik Bok / Jeans Lindex / Sko Timberland (kjøpt på Stress)

Foto: Silje Bjørnstad

Følg meg på Instagram og Facebook her❤️❤️❤️

Det er fullt kjør om dagen med masse spennende ting som skjer på jobb og ellers, så det har vært lite tid til å skyte nye outfitpics, men det kommer! Likevel - midt i alt stresset har vi faktisk også fått tid til å gjøre den årlige julebrustesten til Side2. Jeg kødder ikke, dette er en av sakene som får aller mest engasjement - hvert eneste år. Alle har jo sin fav (bortsett fra meg, tydeligvis. P-max 4 lyfe) så det er mye følelser inne i bildet😂 For å si det sånn, så har vi fått så hatten passer i kommentarfeltene og i SoMe! Check it ouuut under: 

 

Joggebuksene som skapte debatt

Jakke Carlings / Bukser Adidas fra Junkyard (gamle) 

Tror disse buksene her er det plagget jeg har eid som har skapt mest debatt (!), om man kan si det om et par bukser😂😂 Folk elsker dem og folk hater dem. Det er rart, men det er et eller annet med den slengen som faktisk provoserer enkelte. Da jeg postet det første bildet av dem på Instagram for en stund siden, endte jeg opp med å bli ledd av. Selv synes jeg dette er sykt lættis og at buksene er kickass fete. Jeg planlegger å bruke dem LENGE. Og kan vi ikke slå et slag for mer joggebukser på jobb? 🤓

Btw, sjekk ut Anne Vic og min sin siste podcastepisode. Vi snakker om *drumroll* RUMPER. 

 

Følg meg på Instagram og Facebook her. 

Det beste med høsten er dette

Jakke Carlings / Jeans Lindex / Sko Air Jordan 6 Black Cat (kjøpt på Stress)

Foto: Heidichic

*Varme jakker*. Need I say more? Høydepunktet hvert år er å finne frem de gamle favsa fra skapet og shoppe noen nye freshe saker. Sier bare halla<3 til denne camoen fra Carlings. 

 

Den perfekte kjolen til (nesten) alle anledninger

Kjole Bik Bok / Sandaler Nelly

Jeg må bare ta ett minutt og skryte litt av denne kjolen fra Bik Bok. Jeg så den da jeg var på shopping i Sverige, og tenkte «shit, den der er min». Tok den på meg og den satt som et skudd. Elsker sånne stretchy genserkjoler, for de er så lette å få til å sitte pent i og med at de er ettersittende. Dessuten er den dritcomfy!

Jeg har en greie med at jeg kjøper flere varianter av plagg jeg digger ekstra mye, så denne har jeg nå tre (hehehe) varianter av. To i beige og én i svart. Den blir med meg utover høsten, det er det iaf ikke noe spørsmål om! 

I morra er det forresten ny episode ute av podcasten til Anne Vic og meg - vi skal snakke om det er ok at jenter tafser eller ikke. Jeg mener NEI, mens Anne Vic er litt mer vinglete. Lover høy temperatur i studio🔥🔥🔥 Anne Vic skal roastes skikkelig. Sjekk ut Pistolklubben HER, eller på iTunes og typ alle podcastapper til smarttelefon. 

Fikk også sneket meg til et bilde med superdamene Stine Hartman og Hanna Öberg. 

Den beste jeansen akkurat nå

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Jakke Carlings / Topp Bik Bok / Jeans Zara / Sko Vans Sk8-Hi

Jeg har ofte problemer med å finne jeans som sitter bra, fordi jeg har ganske korte bein og er svai i ryggen. Det ender derfor ofte opp med å at jeg får stor glippe i ryggen og buksebein som krøller seg oppover leggene eller subber i bakken (= sur Astrid). Derfor ble jeg ekstra glad da jeg ble tipset om denne jeansen fra Zara. Den er croppet på beina og stretchy i stoffet, noe som gjør at den sitter etter hele veien uten å bli for stram også. Kostet meg 400 spenn, men var totally worth it! Bra tips til dere som sliter med det samme på jeans-fronten som meg😅

 

Outfit: Cropped hoodiePurpose Tour cropped hoodie H&M / Jeans Lindex / Sko Vans Sk8-Hi / Ryggsekk Becksöndergaard

Jeg har hatt hang up på korte hoodies og gensere en god stund nå. Digger denne Justin Bieber-hoodien fra H&M som er peeerf til skinnjakker, jeans og sneakers.