hits

oktober 2017

NYX #getlithalloween

Med Dajana og Heidi! Alle bilder lånt av Heidi <3 

Halloween er en av mine favorittradisjoner, uten tvil! Elsker at det er lov å dra den litt ekstra ut når man skal på fest. På halloweenfesten til NYX på Stratos gikk jeg utkledd Daenerys Targaryen fra Game of Thrones i år. Det høres kanskje chillere ut enn det det egentlig var. Hun er jo ikke en karakter det er vanskelig å gjenskape sånn rent makeupmessig, men at det er easy-peasy stemmer ikke helt. Jeg tilbrakte først tre uker med å svette og være nervøs over kostymet, som jeg bestilte fra eBay. Man vet jo som kjent aldri hva man ender opp med når man bestiller derfra. Heldigvis passet det! Deretter var det hårfrisyren, masse fletter. #hjelp. Digger når noen fikser fletter på meg, men er ikke så god på det sjæl. Heldigvis rodde jeg det i land på en eller annen måte, og det ble en veldig hyggelig kveld! 

Er ikke så skremt som jeg ser ut til å være, assa. 

Processed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 preset

Følg meg på Instagram og Facebook her. 

 

Det beste med høsten er dette

Jakke Carlings / Jeans Lindex / Sko Air Jordan 6 Black Cat (kjøpt på Stress)

Foto: Heidichic

*Varme jakker*. Need I say more? Høydepunktet hvert år er å finne frem de gamle favsa fra skapet og shoppe noen nye freshe saker. Sier bare halla<3 til denne camoen fra Carlings. 

 

Nytt hår! Rosé, please

Jeg er storfan av forandringer som er midlertidige, og har lenge farget håret i forskjellige pastellfarger. Både vært lilla, gammelrosa, og regnbuefarget (!). Det er liksom litt mindre farlig når man vet at det ikke er permanent.

Nå har jeg vært hos frisøren min Ingvild, og denne gangen gikk vi for en fresh rosévariant. Ble det ikke kult!? Den midlertidige hårfargen er «satt» med hårkur, noe som gjør at den sklir ut etter hvert. Helt perfekt hvis du er som meg og får noia av å gå helt bort fra den opprinnelige fargen din. 

Det hører med til storyen at jeg har nesten hvitt hår fra før av, og med et lyst grunnslag blir det lettere å få til pastellvarianter av ulike slag. Dette er kjapt gjort og en perfekt løsning hvis du ikke har tid eller lyst til å farge håret permanent! 

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Sånn ser det ut, to dager og én vask etter frisøren. Begynner allerede å fade litt, men det synes jeg bare er fint. 

Følg meg på Instagram og Facebook her<3