hits

januar 2018

Podcast: Dette bør du gjøre om du vil ligge mer rundt i 2018

Processed with VSCO with a8 preset

Nytt år, nye muligheter og ikke minst ny runde med podcast! Jeg har gledet meg. Denne runden føltes det naturlig å ta opp nyttårsforsetter, for både Anne Vic og jeg har litt av hvert å si om denne snåle måten å lage seg mål på. Det siste der er riktignok mine ord, hehe. Jeg er ikke så fan av at man skal forsøke å bli Jesus bare klokka slår midnatt på nyttårsaften, sjampisen er drukket opp og rakettene er fyrt av. Hvis noe skal holde, har jeg mer troen på andre ting. 

Hvis du håpet på et blogginnlegg spekket med hotte datingtips mtp på tittelen min, blir du nok dessverre skuffet. Men dating er faktisk ett av temaene vi diskuterer i podden denne uken. 

Noe jeg uansett kan en del om, er det å sette seg seg mål og finne ut hvordan man skal nå dem. Jeg vil faktisk si at metoden er overførbar på det meste her i livet, enten du vil nå nye mål på treningssenteret, slutte å drikke og røyke, komme i gang med datingen, flytte til USA eller Svalbard for den saks skyld, lære deg å spille gitar eller få nye venner. Alt koker ned til det samme. Og dét snakker jeg om i denne ukens episode. 

Nok prat. Sjekk ut nyttårsepisoden til Pistolklubben under! (Du kan seff også finne oss på iTunes og diverse andre podcastapper hvis du foretrekker det😉)

Følg meg på Instagram og Facebook her❤️❤️❤️

Ukens tips: Tørrsjampoen som ikke koster skjorta

Processed with VSCO with a8 preset

Jeg bruker mye tørrsjampo og kan nok si at testet meg gjennom de fleste av merkene man finner i norske butikker nå. Likevel har jeg til gode å finne et alternativ som klarer å slå britiske Batiste når det gjelder å kombinere grei pris med god effekt. Tipper mange av dere har kjennskap til Batiste fra før, men om noen skulle ha gått glipp av dette merket, er det definitivt verdt å sjekke ut. En flaske ligger på rundt 70 kroner på butikker som H&M og lignende, men på Normal i Oslo får du en flaske til svært overkommelige 49 kroner. Jeg vet ikke med andre, men jeg gidder ikke bruke 300 kroner på en flaske tørrsjampo hver gang jeg trenger å friske opp i frisyren, og da er det perfekt med rimeligere alternativer. 

Jeg har også testet en ny variant fra Batiste som heter Camouflage nå (den på bildet) og den lukter helt sykt godt. Ellers er nok min favoritt originalvarianten fordi den lukter friskt uten å bli kvalmende eller for søt. 

Grunnen til at jeg synes tørrsjampo er så utrolig digg å ha i skapet på badet at all times, er at jeg har en ganske glatt hårtekstur fra naturens side. Jeg bruker altså tørrsjampo for å lage mer hold og forme frisyrene mine. Selvfølgelig er det også et must for latsabber (som meg selv) som ikke er så glade i å vaske håret. Det skal man jo helst ikke gjøre heller, da... Uansett! Tørrsjampo kan brukes til så utrolig mye forskjellig, og etter at jeg tok det i bruk har jeg nesten sluttet å bruke hårspray og andre stylingprodukter. Jeg trenger det helt enkelt ikke. 

Følg meg på Instagram og Facebook her❤️❤️❤️

Ett år etter

Processed with VSCO with a8 preset

Jakke Bik Bok / Jeans Lindex / Sko Air Jordan (Stress)

På morningen 9. januar 2017 visste jeg egentlig ikke helt hva jeg sto opp til. Ny jobb, riktignok i samme mediehus, men med mer ansvar, en spissere målgruppe og tydelig underholdnings- og livsstilsfokus. Ganske mye mer konkret enn det meste jeg har gjort tidligere i de åtte, snart ni årene, jeg har jobbet som journalist. De som kjenner meg, vet at jeg har jobbet aller mest med nyheter og at jeg nærmest har vokst opp på nyhetsdesker rundt omkring. Plutselig hadde jeg én rolle - på ett nettsted. Veldig nytt og annerledes.

Processed with VSCO with hb1 preset Processed with VSCO with b1 preset Processed with VSCO with hb1 preset

Hvis et år har vært året for læring for meg hittil, har det vært 2017. Jeg prøver riktignok stort sett å utfordre meg selv på ting jeg ikke har gjort før hver eneste dag, for jeg digger følelsen av læring og senere mestring, men å bli redaktør for Side2 har virkelig toppet det meste.

Processed with VSCO with c1 preset

Nye utfordringer og arbeidsoppgaver hver eneste dag, på et utrolig interessant og givende område i mediebransjen som er i konstant forandring, med fantastiske, kunnskapsrike og ikke minst trivelige kolleger. Er det rart jeg regner dette som drømmejobben for en som meg? Jeg er så insane glad for hver eneste morgen jeg får stå opp og gjøre så mange av de tingene jeg liker aller best. Det har krevd masse, men det har definitivt vært verdt det. 

Processed with VSCO with c1 preset

I løpet av året har jeg også gjort mye annet som har stått på bucketlisten min. Mer enn jeg hadde trodd faktisk. Innlegget mitt om 17. mai-fylla nådde førsteplass på blogglisten med 60K lesere (herregud, jeg som bare følte for å rante litt!!!:S), jeg har også fått stå mye foran kamera, jeg har fått reise og intervjue masse interessante mennesker og jeg har til og med lansert egen podcast med Anne Victoria. Hvem hadde trodd?!

Processed with VSCO with c1 preset

I løpet av året har jeg mistet folk som var viktige for meg, og jeg har måttet ta avskjed - i alle fall profesjonelt - med mange gode kolleger. Men det har også dumpet nye mennesker inn i livet mitt dette året som jeg beundrer, trives med og setter utrolig stor pris på å ha rundt meg. 

Processed with VSCO with c1 preset

Nå, ett år etter, må jeg fortsatt innimellom stoppe opp og puste dypt for å skjønne at det er sant alt det jeg holder på med. Julen var sånn for meg. Jeg måtte bruke litt tid på å ta inn alt, gå noen turer i skogen og kjenne på hvor takknemlig jeg er. Nå skriver vi 9. januar 2018, nøyaktig ett år senere. Gjengen fra Nettavisen har akkurat kommet oss på plass hos Egmont, som har kjøpt opp Side2, Side3 og blogg.no, og jeg tror vi alle er klare for nye utfordringer i et nytt konsern.

Processed with VSCO with c1 preset

Jeg er allerede i gang med noen nye prosjekter på siden, som jeg tror blir helt utrolig bra. I morgen skal jeg i studio for å starte opp poddingen igjen etter jul med Anne Vic, og vi gleder oss begge to til å ta opp tråden der vi slapp før ferien. 

Håper dere vil følge med på reisen videre, for jeg er dødssikker på at dette blir fett. 

Følg meg på Instagram og Facebook her❤️❤️❤️

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with p5 preset