hits

Beauty

Perfekt frisyre til 17. mai - slik får du til pull trough-fletten<3

Kult, ikke sant? 😍Denne fletten tror jeg faktisk at jeg kan få taket på frem til 17. mai. Vi hadde Ingvild fra Karlsson Barlindhaug innom studio her om dagen, og hun viste oss et par håralternativer til 17. mai. Det er bare å glede seg, for den andre frisyren som vi ikke har lagt ut ennå er om mulig enda finere enn denne! 

Følg meg på Instagram og Facebook her❤️❤️❤️

Ukens tips: Tørrsjampoen som ikke koster skjorta

Processed with VSCO with a8 preset

Jeg bruker mye tørrsjampo og kan nok si at testet meg gjennom de fleste av merkene man finner i norske butikker nå. Likevel har jeg til gode å finne et alternativ som klarer å slå britiske Batiste når det gjelder å kombinere grei pris med god effekt. Tipper mange av dere har kjennskap til Batiste fra før, men om noen skulle ha gått glipp av dette merket, er det definitivt verdt å sjekke ut. En flaske ligger på rundt 70 kroner på butikker som H&M og lignende, men på Normal i Oslo får du en flaske til svært overkommelige 49 kroner. Jeg vet ikke med andre, men jeg gidder ikke bruke 300 kroner på en flaske tørrsjampo hver gang jeg trenger å friske opp i frisyren, og da er det perfekt med rimeligere alternativer. 

Jeg har også testet en ny variant fra Batiste som heter Camouflage nå (den på bildet) og den lukter helt sykt godt. Ellers er nok min favoritt originalvarianten fordi den lukter friskt uten å bli kvalmende eller for søt. 

Grunnen til at jeg synes tørrsjampo er så utrolig digg å ha i skapet på badet at all times, er at jeg har en ganske glatt hårtekstur fra naturens side. Jeg bruker altså tørrsjampo for å lage mer hold og forme frisyrene mine. Selvfølgelig er det også et must for latsabber (som meg selv) som ikke er så glade i å vaske håret. Det skal man jo helst ikke gjøre heller, da... Uansett! Tørrsjampo kan brukes til så utrolig mye forskjellig, og etter at jeg tok det i bruk har jeg nesten sluttet å bruke hårspray og andre stylingprodukter. Jeg trenger det helt enkelt ikke. 

Følg meg på Instagram og Facebook her❤️❤️❤️

Nytt hår! Rosé, please

Jeg er storfan av forandringer som er midlertidige, og har lenge farget håret i forskjellige pastellfarger. Både vært lilla, gammelrosa, og regnbuefarget (!). Det er liksom litt mindre farlig når man vet at det ikke er permanent.

Nå har jeg vært hos frisøren min Ingvild, og denne gangen gikk vi for en fresh rosévariant. Ble det ikke kult!? Den midlertidige hårfargen er «satt» med hårkur, noe som gjør at den sklir ut etter hvert. Helt perfekt hvis du er som meg og får noia av å gå helt bort fra den opprinnelige fargen din. 

Det hører med til storyen at jeg har nesten hvitt hår fra før av, og med et lyst grunnslag blir det lettere å få til pastellvarianter av ulike slag. Dette er kjapt gjort og en perfekt løsning hvis du ikke har tid eller lyst til å farge håret permanent! 

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Sånn ser det ut, to dager og én vask etter frisøren. Begynner allerede å fade litt, men det synes jeg bare er fint. 

Følg meg på Instagram og Facebook her<3

Nytt hår

Processed with VSCO with c1 preset

 

Har vært hos homegirl Ingvild på KB og fikset opp i håret, omsider! Jeg har hatt balayage en god stund nå, men denne gangen hadde jeg lyst til å gå enda lysere. Derfor la vi inn tettere striper, og rensket opp i fargen. Nå er det kritthvitt!